Multiraster
Multiraster

Over ons

Kremers Beheer B.V. is de ontwikkelaar en producent van MultiRaster® EcoTerra modul.


Wij zijn een Nederlands familiebedrijf met Limburgse roots.

Vanaf de oprichting in 1941 altijd actief geweest vanuit Limburg,

eerst lokaal, daarna provinciaal, nationaal en tegenwoordig steeds meer

internationaal, vooral gericht op Europa.


Onze Limburgse roots en familiewaarden zorgen ervoor dat we leven en werken vanuit een filosofie waarin respect, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.


Kwaliteit op gebied van leven, producten, bedrijfsvoering en medewerkers

Respect voor de medemens, de natuur en de wereld om ons heen

Service en meedenken met onze klanten waarmee we ons onderscheiden 

Innovatie niet alleen op gebied van productonwikkelen maar in alle facetten binnen onze bedrijven


Door de jaren heen werd het bedrijf steeds weer aangepast en 'opnieuw uitgevonden' door in te spelen op veranderende omstandigheden, markten en mogelijkheden.


Onze huidige producten vormen al onderdeel van ons gamma vanaf begin jaren 90. De huidige eigenaar begon indertijd met mede-familieleden aan de ontwikkeling van waterdoorlatende terreinverhardingen. Onbekend in die tijd en al snel bleek, na de wateroverlast van 1994 en 1996, dat er een ommezwaai moest komen in de denkwijze omtrent opvang en afvoer van hemelwater, omgang met hoge afwateringspieken van rivieren en overbelastte rioleringen.


Destijds waren wij er al van overtuigd dat we slimmer en efficiënterom moesten gaan met kostbaar hemelwater. Hemelwater zoveel mogelijk gebruiken en niet zomaar als afvalwater afvoeren.

Tegenwoordig zijn wij dé specialist voor waterdoorlatende bodemverhardingen. Het is onze specialisatie en voor ons geen 'product erbij' waar we al onze kennis en ervaring in steken.


Ons enthousiaste team is een mooie mix van jong en oud en elke dag streven wij ernaar samen met u deze wereld een stukje mooier en beter te maken.Door onze platte en informele organisatie kunnen we snel en adequaat reageren; no-nonsens en pro-actief gaan we tewerk. Door onze jarenlange ervaring in B2C en B2B weten we wat er speelt en hoe we u van dienst kunnen zijn.


Kortom, als u op zoek bent naar terreinverharding op welk gebied dan ook en bovendien een bijdrage wil leveren aan een betere leefomgeving en leefmilieu dan denken wij graag met u mee.