Multiraster

Innovaties en nieuwe modellen

1 juni 2023

Bij Multiraster hebben onze engineers onlangs enkele opmerkelijke technische verbeteringen aangebracht in onze mallen. Dit heeft geleid tot een reeks voordelen die niet alleen de kwaliteit van onze producten verbeteren, maar ook onze duurzaamheidsinspanningen versterken. In deze blogpost vertellen we je alles over deze spannende ontwikkelingen en introduceren we twee nieuwe producten: MultiRaster®Go en MultiRaster®Go Plus.

Bovendien hebben de naam van onze vertouwde MultiRaster® aangepast en heet deze nu MultiRaster®One.

Verbeterde Kwaliteit en Duurzaamheid

De technische aanpassingen aan onze mallen hebben direct geleid tot een aanzienlijke verbetering van onze producten. De kwaliteit is verhoogd en we kunnen nu producten van nog hogere standaard leveren aan onze klanten. Dit is goed nieuws voor zowel onze zakelijke partners als voor particuliere klanten die enkel het beste wensen.

Daarnaast is het belangrijk te benadrukken dat deze verbeteringen een positief effect hebben op ons duurzaamheidsbeleid. Door minder energie te gebruiken tijdens de productie verminderen we onze ecologische voetafdruk. Bovendien kunnen we nu flexibeler omgaan met de grondstoffen die we gebruiken, waardoor we efficiënter kunnen produceren en verspilling verminderen.


Verdergaande Recycling Grondstoffen: Een Stap naar een Duurzamere Toekomst

Bij Multiraster zijn we trots op onze inzet voor duurzaamheid. We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat we nu producten kunnen aanbieden die zijn vervaardigd uit 100% gerecyclede grondstoffen. Dit resulteert in hoogwaardige producten die perfect geschikt zijn voor de particuliere markt. Het enige aandachtspunt is dat de kleur van deze producten kan variëren tussen batches. Desondanks geloven we dat dit een kleine prijs is om te betalen voor een product dat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Nieuwe Producten: MultiRaster®Go en MultiRaster®Go Plus

Als kers op de taart introduceren we twee gloednieuwe modellen: MultiRaster®Go en MultiRaster®Go Plus. Deze producten zijn het resultaat van voortdurende innovatie en toewijding aan kwaliteit. Ze combineren het beste van onze technische kennis en bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Op het eerste gezicht lijken ze op onze MultiRaster® One en MultiRaster® Pro A, maar 'onder de motorskap' zijn ze afwijkend in die zin dat ze gemaakt zijn van een andere grondstof, nog steeds hoogwaardig HDPE maar 100% recyclying materiaal en daardoor iets minder belastbaar en perfect voor de particuliere markt. 


MultiRaster® One: De Nieuwe Standaard

Met deze technologische verbeteringen en de introductie van de 100% recycling grondstoffen, hebben we besloten om onze vertrouwde MultiRaster® een nieuwe naam te geven: MultiRaster® One. Dit weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en we zijn ervan overtuigd dat dit onze marktpositie nog verder verstevigt.


Conclusie

Bij Multiraster zijn we verheugd over de recente technische verbeteringen die onze producten naar een hoger niveau hebben getild. Met Multiraster One en de nieuwe productlijnen MultiRaster®Go en MultiRaster®Go Plus bieden we onze klanten nog meer keuze en kwaliteit. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en streven ernaar om onze producten steeds milieuvriendelijker te maken. We kijken uit naar een toekomst waarin we samen kunnen werken aan een schonere en duurzamere wereld.

Wil je meer weten over onze producten of advies voor jouw project?


Geef ons jouw situatie door en we kijken graag wat we voor je kunnen doen.