Grindrasters

Kunststof honingraat grindroosters, grindrasters en grindmatten zijn de perfecte oplossing om waterdoorlatende, stabiele, spoorvrije en onderhoudsarme paden of opritten aan te leggen, zodat uw auto, camper, tractor en vele andere vervoermiddelen ook bij nat weer er moeiteloos over heen kunnen rijden.

Belasting

Rasters gevuld met grind, split of zand kunnen flink belast worden tot boven de 300 ton per m2 ongevuld.

Producteigenschappen

Bodemversteviging, hoge belastbaarheid, elastisch, vorst- en UV-bestendig, duurzaam, water doorlaatbaar, vulbaar o.a. met zand, grond, split of grind.

Toepassingen

Onze kunststof rasters en matten zijn gemaakt van gerecycled HDPE en zijn de ideale oplossing voor duurzame grond- en grindpadversteviging. Op paden, opritten of parkeerplaatsen loopt of rijdt u vaak op dezelfde plaats, waardoor spoorvorming ontstaat. Kunststof rasters en matten voorkomen deze spoorvorming. De kunststof rasters kunnen het beste gevuld worden met split, grind, kiezels of zand. Wanneer u de roosters vult met grond, kunt u ze daarna inzaaien met gras.

Onze kunststof grindrasters/grindmatten zijn uitermate geschikt om half verharde opritten, parkeerplaatsen en paden aan te leggen of te verbreden. .